Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Poweria Kehittämiseen -tapahtuma tarjoaa yrityksille apua yritystoiminnan kehittämiseen (Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus)

Yrityksillä on jälleen mahdollisuus saada maksutta apua ja tukea oman yrityksensä kehittämiseen, kun Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus järjestää Poweria Kehittämiseen -tapahtuman PowerParkissa Härmässä. Yhteystyökumppanina toimii Suomen Tuotekehitysyhdistys. Tapahtuma on suunnattu kaikille mikro- ja PK -yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita oman liiketoimintansa kehittämisestä ja se sopii erityisesti niille, joilla on käynnistymässä kehittämistoimenpiteitä omassa yrityksessään. Aikaisempi vastaava tapahtuma järjestettiin Ideat lentoon -teemalla Isossakyrössä.

Tapahtumapäivä 21.4 koostuu kaikille avoimista asiantuntija-alustuksista. Vetonaulaksi on saatu kilpa-ajaja ja yrittäjä Robert Lappalainen. Hän puhuu siitä, miten kaikki on mahdollista, kun vain uskot johonkin. Hänen alustuksensa myös korostaa sitä, että paikalleen ei kannata jämähtää, vaan pitää osata muuttua.

Muissa alustuksissa saat tietoa mm. rahoitusmahdollisuuksista ja tiimityöstä ja sen merkityksestä kehittämisessä. Lisäksi voit kuulla yritys-caseja kehittämistyöstä. Iltapäivällä on vielä asiantuntijoiden paneelikeskustelu päivän teemoista.

Yrittäjille klinikoita

Toinen osa tapahtumaa ovat yrityksille tarkoitetut henkilökohtaiset klinikkatapaamiset eri asiantuntijoiden kanssa. Yrittäjillä on mahdollisuus esittää toive tunnin mittaiseen henkilökohtaiseen klinikkatapaamiseen eri asiantuntijoiden kanssa. Aihepiirit ovat jälleen monipuolisia aina suojausmenetelmistä, digitalisaatioon, verkkokauppaan ja brändin rakentamiseen. Myös talous, myynnin kehittäminen, rahoitusvaihtoehdot, tuote- ja palvelukehitys ovat klinkikoilla aiheina. Eri kehittämisklinikoita järjestetään päivän aikana 30 kpl. Valituille kehittämisklinikan yritysten edustajille lähetetään esitietolomake, jossa osaamista ja avun tarvetta kartoitetaan etukäteen, jotta kehittämiseen saadaan mahdollisimman paljon poweria!

Lisäksi tapahtumassa on niin sanottuja nonstop-klinikoita, jotka pyörivät koko päivän ajan. Aiheet näissä ovat: idean alkuarviointi ja jalostus, talousasiat, rahoitusmahdollisuudet, plasmakäsittely ja kehitysyhtiöt.

Tarkemman ohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät liitteestä.

Lisätietoja

  • Tapani Saarenpää
    Asiantuntija
    ELY-keskus
    Puh. 0295 027 623

 


Alueellista tietoa