Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun liikenneturvallisuuspalkinto Haapajärven  kaupungille (Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus)

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun liikenneturvallisuusseminaari pidetään 10.2.2016 Oulussa kaupunginkirjaston Pakkalan salissa. Seminaarissa käsitellään ajankohtaisia liikenne-turvallisuuden teemoja ja liikenneturvallisuustyötä kunnissa. Seminaarin alustajina että yleisönä on liikenneturvallisuustyön asiantuntijoita ja liikennekasvatustyötä käytännössä
toteuttavia tahoja.

Liikenneturvallisuuspalkinto Haapajärven kaupungille

Liikenneturvallisuusseminaarissa jaetaan Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun liikenneturvallisuuspalkinto vuodelle 2015 Haapajärven kaupungille. Palkitsemisen perusteena on varhaiskasvatuksen että yläkoulun Liikenneturvan tuottama Sinä teet suojatien -kampanjan oivaltava toteutus. Lisäksi Haapajärven kaupungin liikenneturvallisuustyö on mallikelpoisen aktiivista.

Sinä teet suojatien -kampanjan tavoitteena on lisätä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden turvallisuutta nostamalla suojatie ja väistämissäännöt esiin laajasti ja samanaikaisesti koko kunnassa. Kampanja herättää muistuttamaan, että me kaikki yhdessä teemme suojatiestä joko turvallisen tai vaarallisen. Sinä teet suojatien -kampanjan toteutus kunnissa jatkuu vuonna 2016.

Liikenneturvallisuuspalkinnon jakaa Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella liikenneturvallisuustyötä koordinoiva Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun liikenneturvallisuusryhmä. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen vetämässä ryhmässä on mukana alueella toimivien seudullisten liikenneturvallisuusryhmien, Liikenneturvan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun liittojen, poliisin ja pelastuslaitoksen edustus. Vuoden 2013 palkinnon sai nuorille suunnattu Punainen liitu -esitys ja vuoden 2014 palkinnon Teatteri Retikan Ajattele ajoissa -näytelmä.
 

 

Lisätietoja:

Yksikön päällikkö Timo Mäkikyrö, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, puh. 0295 038 268,
Liikenneturvallisuusasiantuntija Tarja Jääskeläinen Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, 0295 038 251.


Alueellista tietoa