Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Päällystystöitä kantatiellä 43 Malkon ja Mestilän välillä Laitilassa ja Eurassa 24.9. alkaen (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Kantatietä 43 päällystetään uudelleen Malkon ja Mestilän välillä Laitilassa ja Eurassa. Töitä tehdään useammalla eri kohdalla sekä Euran että Laitilan suuntaan menevillä ajoradoilla. Päällystystyöt alkavat tiistaina 24.9. aamupäivällä. Työt kestävät noin neljä viikkoa. Päällystystyöt tehdään päiväaikaan, mutta ei ruuhka-aikoina liikennehaittojen vähentämiseksi. Tielläliikkujien on syytä kuitenkin varautua pieniin matkan viivästyksiin.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu, eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Päällystettävä osuus on kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Liikennettä ohjataan käsiohjauksella.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja projektipäällikkö Sakari Hurskainen, p. 0400 611 054


Alueellista tietoa