Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Päällystystöitä ensi viikolla Laitilassa, Loimaalla, Somerolla ja Säkylässä (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Maanantaina 5.10. aamulla klo 8.00 jälkeen alkavat päällystystyöt valtatien 8:n ja kantatie 43:n risteyksessä Laitilassa. Liikenteenohjaajat ohjaavat paikalla liikennettä. Päällystystyöt tehdään päiväaikaan. Työ kestää 3 päivää. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Keskiviikkona 7.10. alkavat maantien 213 päällystystyöt Loimaalla Hirvikosken ja Alastaron välillä sekä Somerolla kiertoliittymän päällystystyöt maantiellä 2810. Lisäksi päällystystyöt jatkuvat alkuviikolla maantiellä 204 Säkylässä. Näillä kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki tämän vuoden päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2015 -sivulta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa