Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Otalammen ylikulkusillan korjaus aiheuttaa muutoksia seututien 120 (Vihdintie/Vanha Porintie) liikenteeseen Vihdissä (Uusimaa)

Otalammen ylikulkusillan korjaus aiheuttaa muutoksia Vihdissä seututien 120  liikenne-järjestelyihin kesä–elokuussa. Tie tunnetaan nimillä Vihdintie ja Vanha Porintie. Alustavien sekä viimeistelevien töiden aikana ajoneuvoliikenteen käytössä on nykyiset ajokaistat sekä alennettu 50 km/h- nopeusrajoitus. Pintarakenteiden korjaustöiden aikana viikoilla 25 - 33 ajoneuvoliikenteen käytössä on yksi ajokaista liikennevalo-ohjauksella. Työt alkavat kesäkuun alussa ja ne valmistuvat syyskuun puoliväliin mennessä.

 

Työt aloitetaan viikolla 23 valmistelevilla töillä, jolloin käytössä on nykyiset kaistat. Nopeusrajoitus on työmaan kohdalla 50 km/h.

Pintarakenteet uusitaan viikoilla 25 - 33 kahdessa vaiheessa, jolloin ajoneuvoliikenteen käytössä on yksi ajokaista liikennevalo-ohjauksella. Nopeusrajoitus on 30 km/h.

Viimeisteleviä töitä tehdään elokuun loppuun saakka ja niiden aikana käytössä on nykyiset ajokaistat sekä 50 km/h- nopeusrajoitus.

Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) / Eteläinen hankinta-alue toimii kohteen rakennuttajana. Valvontakonsulttina toimii Sweco PM Oy ja urakoitsijana Destia Oy, joka vastaa työn toteutuksesta.

 

Linkki siltapaikalle:

Otalammen ylikulkusilta

 

Lisätietoja:

  • Työmaapäällikkö Janne Korkalainen, Destia Oy, 0400 974 499
  • Valvontakonsultti Teija Räihä, SWECO PM Oy, 040 672 1548
  • Projektipäällikkö Terhi Siltanen, Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, 040 733 7816

Alueellista tietoa