Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Oriveden Eräjärventiellä viime vuonna aloittetut siltaremontit jatkuvat (Pirkanmaan ELY-keskus)

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus jatkaa Oriveden Eräjärventiellä viime vuonna aloitettujen Oriveden ylikulkusillan ja Venehjoen sillan korjausta. Ensi viikolla käynnistyvässä urakassa uusitaan pintarakenteet Venehjoen sillalle ja Oriveden ylikulkusillan jalkakäytäville.

Viime vuonna käynnistyneessä Venehjoen sillan korjausurakassa todettiin sillan vedeneristeiden olevan oletettua huonommassa kunnossa ja vaativan uusimista.  Viime syksyn jatkuvat sateet kuitenkin siirsivät eristystöiden aloittamista ja viimein työ päätettiin siirtää tehtäväksi tänä keväänä. Samassa yhteydessä päätettiin myös Oriveden ylikulkusillan jalkakäytävien vedeneritystöiden siirrosta  seuraavaan kevääseen ja parempiin keliolosuhteisiin.  

Korjaustyöstä häiriöitä Eräjärventien liikenteeseen

Siltaremonttien aikana Eräjärventien ajoneuvoliikenteen käytössä on vain yksi ajokaista. Tarvittaessa liikennettä ohjataan liikennevaloin. Kevyen liikenteen käytössä sen sijaan on oma erillinen väylänsä. Työvaiheesta riippuen silloilla on korjaustyön ajan voimassa nopeusrajoitus 30–50 km/ h.  

Siltaremontit valmistuvat ensi heinäkuun loppuun mennessä. Urakoitsijana sil-takohteissa toimii Destia Oy.

Lisätietoja:

  • Urakoitsijan edustaja Topi Tapanainen, Destia Oy, p. 040 865 0280
  • Valvontakonsultti Ville Holopainen, A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy, p. 0207 911 581
  • Siltainsinööri Hannu Paattilammi, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 040 5054 581

Alueellista tietoa