Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Muutoksia liikennevaloihin Nastolan keskustassa (Uudenmaan ELY-keskus)

Nastolan keskustassa sijaitsevan Kouvolantien ja Villähteentien risteyksen liikennevalojen toimintaa on muutettu. Tavoitteena on ohjata autoilijoita käyttämään Villähteentietä samansuuntaisesti kulkevan Vaakatien sijaan.

Nastolan keskustassa sijaitsevan Kouvolantien (mt 312) ja Villähteentien (mt 312) risteyksen liikennevalojen toimintaa on muutettu. Uudistuksen seurauksena vihreä valo palaa Kouvolantieltä suoraan, Vaakatielle jatkaville ajoneuvoille aiempaa lyhyemmän ajan. Sen sijaan kääntyminen Kouvolantieltä Villähteentielle ja Villähteentieltä Kouvolantielle on jatkossa selvästi sujuvampaa.

Liikennevalo-ohjausta uudistamalla pyritään ohjaamaan autoilijoita käyttämään Villähteentietä, jolloin läpiajoliikenne Vaakatiellä vähenee. Samalla tavoitteena on parantaa alueen liikenneturvallisuutta sekä pienentää liikenteestä aiheutuvaa meluhaittaa. Liikennevalojen uudistettu ohjelma on jo otettu käyttöön.

Kartta kohteesta (pdf 130 kt)

Lisätietoja:

  • Noora Salonen, Sito Oy, 040 775 8740
  • Hans Forss, Nastolan kunta, 0400 840 243
  • projektipäällikkö Janne Wikström, Uudenmaan ELY-keskus, 040 504 8613, janne.wikstrom(at)ely-keskus.fi

Alueellista tietoa