Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Maanantaina 26.10. alkavat päällystystyöt vt 9-moottoritiellä Turun päässä (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Maanantaina alkavat päällystystyöt vt 9 moottoritiellä Kärsämäen ja lentoaseman liittymän välillä. Työt alkavat Vahdontien liikennevalojen kohdalta Tampereen suuntaan menevällä ajoradalla maanantaina aamuruuhkien jälkeen n. klo 10. Tie on päällystettävällä osuudella nelikaistainen. Päällystystöitä tehdään sekä Tampereen että Turun suuntaan menevillä ajoradoilla ja toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Maanantai-iltana n. klo 19.00 suljetaan Lentokentäntieltä vt 9:lle Turun suuntaan laskeva ramppi päällystyksen ajaksi ja kiertotie on ohjattu Rydöntietä Urusvuoren eritasoliittymän kautta. Paikalla on liikenteenohjaus.

Päällystystöitä tehdään päiväaikaan ja tielläliikkujien on syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta. Päällystystyöt valmistuvat keskiviikkona 28.10.

Maanantaina jatkuvat päällystyöt edelleen Somerolla maantiellä 280Someron ja Somerniemen välillä. Tällä kohteella tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Töitä tehdään päiväaikaan.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Tämän vuoden päällystystyöt ovat näiden kohteiden valmistumisen jälkeen pääosin tehty. Joitain pienempiä paikkausluonteisia päällystystöitä tehdään vielä mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061

Varsinais-Suomen ELY-keskus viestii päällystystöistä myös twitterissä @VarsinaisELY.


Alueellista tietoa