Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Liikennejärjestelyt Raisiontiellä muuttuvat (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Maantien 12150 eli Raisiontien parantamistyöt ovat edistyneet Kaanaantien ja Nummerotien välillä Raisiossa. Kaanaantien liittymän muuttaminen kiertoliittymäksi on aloitettu ja kiertokehän perustustyöt ovat valmistumassa. Liittymän liikennejärjestelyihin onkin tulossa tällä viikolla merkittävä muutos.

Pääsuunnasta vasemmalle kääntyvien kaistat poistetaan käytöstä ja liittymässä otetaan käyttöön kiertoliittymän ajosääntöjä edellyttävät merkinnät. Järjestelyt toteutetaan tässä vaiheessa työnaikaisin liikennemerkein ja liikenteenohjauslaittein mutta linjauksiltaan ne ovat valmiin kiertoliittymän mukaiset. Raskaan liikenteen ajoa vaikeuttaa sisemmän kiertokehän kivetyksen puuttuminen, mutta siihen työhön ollaan nyt ryhtymässä. Osaa ajoradasta tullaan toistaiseksi liikennöimään päällystämättömänä.

Pahoittelemme tienparannustyöstä väistämättä aiheutuvaa työnaikaista haittaa liikenteelle. Toivomme valppautta ja kärsivällisyyttä tietyömaan läheisyydessä liikuttaessa, jotta työmaa-alueella vältytään vaaratilanteilta.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, projektipäällikkö Veli-Pekka Pelttari, p. 040 705 0902


Alueellista tietoa