Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Kartanon risteyssiltojen korjaustöistä muutoksia Vt 4:n ja Porvoontien ajoneuvoliikenteeseen (Uudenmaan ELY-keskus)

Toukokuun alussa käynnistyvä Kartanon risteyssiltojen korjaus aiheuttaa muutoksia valtatien 4 ja Porvoontien liikennejärjestelyihin Keravalla. Työt muuttavat myös kevyen liikenteen järjestelyjä.

 

Korjaustyöt aloitetaan toukokuun alussa reunapalkkien kunnostustyöllä ja kaidetöillä. Tämän työvaiheen aikana nykyiset ajokaistat valtatiellä 4 säilyvät liikenteen käytössä. Alueelle asetetaan alennettu nopeusrajoitus, 60 km/h. Ajoneuvoliikenteen yhteys Porvoontiellä ja kevyenliikenteen yhteys säilyvät siltatöistä huolimatta.

 

Elo–syyskuussa vuorossa on sillan pintarakenteiden uusiminen, jolloin valtatiellä 4 ajoneuvoliikenteen käytössä on työmaan kohdalla kaksi ajokaistaa suuntaansa. Alennettu nopeusrajoitus, 50 km/h, pidetään voimassa. Myös tässä vaiheessa ajoneuvoliikenteen yhteys Porvoontiellä ja kevyenliikenteen yhteys säilyvät.

 

Korjaustyöt valmistuvat lokakuun alkupuolella. 

Työn rakennuttajana toimii Uudenmaan ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Destia Oy ja urakan valvonnasta vastaa Sweco PM Oy.

Kartta kohteesta (pdf 95 kt)

 

Lisätietoja:

  • valvontakonsultti Teija Räihä, Sweco PM Oy, puh. 040 672 1548
  • vastaava työnjohtaja Olli-Pekka Angeria, Destia Oy, puh. 040 540 5899
  • projektipäällikkö Timo Repo, Uudenmaan ELY-keskus, puh. 0295 021 338, timo.repo(at)ely-keskus.fi

Alueellista tietoa