Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Kantatiellä 50 (kehä III) liikennejärjestelyjä siltojen korjaustöiden vuoksi (Uudenmaan ELY-keskus)

Vantaan risteyssiltojen S ja N sekä Myllymäen siltojen S ja N korjaukset aiheuttavat muutoksia kantatien 50 (kehä III) liikennejärjestelyihin maalis – elokuussa. Työmaiden kohdalla alennetaan nopeusrajoituksia ja muutetaan kaistajärjestelyjä: Ajoneuvoliikenteen käytössä on kaksi kaistaa suuntaansa koko työn ajan. Työt alkavat maaliskuun loppupuolella ja ne valmistuvat elokuun loppuun mennessä .  

 

Siltojen alapuolisia töitä tehdään öisin, jolloin valtatiellä 3 (Hämeenlinnan väylä) on ajoittain käytössä vain yksi ajokaista.

Työt aloitetaan maaliskuun loppupuolella reunapalkkien kunnostustöillä ja kaidetöillä, jolloin kaistaleveyksiä pienennetään ja nopeusrajoitusta alennetaan. Nopeusrajoitus on työmaan kohdalla 60 km/h.

Siltojen pintarakenteet uusitaan touko–elokuussa. Tällöin kaistoja kavennetaan, muutetaan kaistojen sijaintia sekä alennetaan nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitus on 50 km/h. Työt valmistuvat elokuun loppuun mennessä.

Vaihtoehtoinen reitti kulkee Helsingin suunnasta Kehä III:ta länteen Kivistön liittymän kautta.

Kohteen rakennuttajana toimii Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) / Eteläinen hankinta-alue. Valvontakonsulttina toimii Sweco PM Oy ja urakoitsijana MPV-Infrarakenne Oy, joka vastaa työn toteutuksesta.

 

Linkit siltapaikoille:

 

 

Lisätietoja:

  • Työmaapäällikkö Ville Piirainen, MPV-Infrarakenne Oy, 050 314 1300
  • Valvontakonsultti Teija Räihä, SWECO PM Oy, 040 672 1548
  • Projektipäällikkö Timo Repo, Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, 0400 415 109

Alueellista tietoa