Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Innovaatioklinikka kokoaa alueen pk-yrityksiä Isonkyrön Tislaamolle (ELY-keskus)

ELY-keskus toteuttaa 10.11.2015 Isonkyrön Tislaamon tiloissa pk-yrityksille innovaatioklinikka-tapahtuman. Päivän aikana yrityksille tarjotaan asiantuntijapuheenvuoroja liiketoiminnan kehittämisestä sekä klinikkatyöskentelyä. Tapahtumassa yritykset saavat apua ja tukea oman yritystoiminnan kehittämiseksi. Teemoja ovat mm. idean jalostus ja tuotekehitys, myynti, markkinointi ja brändin rakentaminen, kansainvälistyminen ja rahoitus.

Klinikoissa yrittäjät pääsevät keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa omista kehittämistarpeistaan. Tapaamisien kesto on 30 - 45 minuuttia. Klinikkapalvelun tavoitteena on tuoda yrittäjille informaatiota heidän kehittämistarpeisiinsa liittyen sekä antaa neuvoja ja opastaa heitä jatkotoimenpiteisiin. Päivän aikana on lisäksi järjestetty erilaisia alustuksia monipuolisista aiheista, kuten ideasta tuotteeksi, brändirakennuksesta kilpailuetua, taloudenpidon kymmenen käskyä, myynnin käynnistys, kansainvälistymisen resepti, rahoitusmahdollisuudet, verkkokauppa ja digitalisaatio, eri suojausmenetelmät ja media muuttuu, ymmärrä kohderyhmiä.

Tapahtuman ideana on, että yrittäjä voi varata ajan erilaisten asiantuntijoiden opastettavaksi. Tilaisuus on yrittäjille maksuton ja se toteutetaan yhteistyössä siten, että siinä ovat mukana ELY-keskus, Yritysten kehittämispalvelut, Tekes, Tuoteväylä ja Sytky.

Liite: Tapahtuman ohjelma

 

Lisätietoja

  • Tapani Saarenpää
    Innovaatioasiantuntia
    ELY-keskus
    Puh. 0295 027 623

 

 


Alueellista tietoa