Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Infotilaisuus Euroopan sosiaalirahaston kansainvälisen yhteistyön hankehausta Etelä- ja Länsi-Suomen alueella 1.6.2016 (Varsinais-Suomen ELY)

Euroopan sosiaalirahaston (ESR) hankerahoitusta myöntävinä viranomaisina toimivat ELY-keskukset ovat avanneet ensimmäisen ESR:n kansainvälisen yhteistyön koordinoidun hankehaun. Hakuohje löytyy osoitteesta www.rakennerahastot.fi > Ajankohtaista > Hakuajat. Hakuaika päättyy 3.10.2016.

Hämeen ja Keski-Suomen ELY-keskukset järjestävät yhteisen infotilaisuuden Etelä- ja Länsi-Suomen alueiden hakijoille, jotka ovat laatimassa hakemusta ESR:n kansainvälisen yhteistyön hankehakuun.

Tilaisuuden alkuosassa kerrotaan ESR:n koordinoidun haun periaatteista ja menettelytavoista. Lisäksi annetaan ohjeistusta kansainvälisen haun tueksi luotujen EU-tasoisten internet-sivujen ja muun muassa kansainvälisten kumppanien hakuun tarkoitetun tietokannan käytöstä. Jälkimmäisessä osassa hakijoilla on mahdollisuus saada oman hakemuksensa laatimiseen liittyvää neuvontaa ja ohjausta alueiden rahoitusasiantuntijoilta.

Tilaisuuden tiedot:

Aika:            1.6.2016 kello 9.00 – 11.00

Paikka:        Tampere, Pirkanmaan ELY-keskus, neuvotteluhuone Patruuna

                      Pellavatehtaankatu 25, 2. kerros

 

Tilaisuuteen mahtuu noin 60 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus tallennetaan videolle, joka on myöhemmin katsottavissa www.rakennerahastot.fi – sivustolla. Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan 26.5.2016 mennessä seuraavasta linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/2E0C44DE6EFA31E7                 

Lisätietoja tilaisuudesta antavat

Valtteri Karhu                                       Mika Villa

Rahoitusasiantuntija                          Rahoitusasiantuntija

Hämeen ELY-keskus                          Keski-Suomen ELY-keskus

Puh: 0295 025 149                               Puh: 0295 022 776

[email protected]                [email protected]


Alueellista tietoa