Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

HEHKU! Areena - Nuorten palvelut kuntoon Lapissa (Lapin ELY-keskus)

HEHKU! Areena kokoaa 26.11.2013 Rovaniemellä eri alojen toimijat rakentamaan yhdessä parempia nuorten palveluja Lappiin.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille maakunnan nuorten parissa työskenteleville julkisille toimijoille, luottamushenkilöille, nuorten palveluja tuottaville järjestöille, yhteisöille, sidosryhmille ja työnantajille.

HEHKU! Areena on yhdessä oppimisen paikka. Tapahtumassa jaetaan kokemuksia ja toiveita sekä etsitään keinoja, joilla saadaan nuorten palvelut kuntoon Lapissa. Areena avaa keskustelun Lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelman 2012 - 2015 sekä  Lapin nuorisopolitiikan kehittämisohjelman 2015 pohjalta nuorille kohdistettujen palvelujen kehittämiseksi, monialaisesti ja eri tasoilla – päättäjät ja käytännön tekijät yhdessä.

Keskustelut ja työpajojen tulokset hyödynnetään Lapin monialaisten nuorten ohjaus- ja palveluverkostojen osaamisen kehittämiseksi ja tukemiseksi. Tavoitteena on synnyttää Lappiin kiinnostava, kehittävä, paikallisia tarpeita palveleva, systemaattinen ja jatkuva työskentelymalli.

Ilmoittaudu mukaan 12.11.2013 mennessä!

Tilaisuus on ilmainen, lounas ja kahvit tarjotaan osallistujille. 

HEHKU! Areenan toteuttaa Lapin ELY-keskuksen rahoittama Euroopan sosiaalirahastohanke Nuorten palvelut kuntoon Lapissa

Kutsu


Lisätietoja:

Suunnittelija Marja Hanni puhelin 0295 037 041


Alueellista tietoa