Navigointivalikko
Tiedotteet 2017

Ensi viikolla alkavat päällystystyöt maantiellä 2012 Ruskon ja Vahdon välillä ja jatkuu E18 moottoritiellä (Varsinais-Suomi)

Päällystystyöt alkavat tiistaina 4.7. maantiellä 2012 Ruskon ja Vahdon välillä ja tietä päällystetään n. 10 kilometrin matkalta. Työt kestävät 4 päivää. Tällä kohteella tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Päällystys- ja jyrsintätyöt jatkuvat ensi viikolla edelleen myös E18 moottoritieosuudella Hepojoen sillan ja Tammisillan välillä sekä Halikonjoen sillalla Salossa. Nämä työt tehdään yötyönä. Lisäksi päällystystöitä tehdään päiväaikaan Savikon tiellä (mt 12677) Eurassa ja Vampula-Vuorenmaa tiellä (mt 2101) Huittisissa.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy nettisivuiltamme. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa