Parempi työelämä

Valtakunnallinen työelämän kehittämisen koordinaatiohanke

Tule työelämän kehittämisen aamukahveille - seuraava tapaaminen 7.6.

Pannu kuumana -verkostomme on suunnattu työelämän kehittämisestä innostuneille ja sen tavoitteena on saada arjen työelämän ääntä esille. Ideana on "tuo tullessas, tee ollessas ja vie mennessäs" eli toivomme, että tuot ja jaat arvokkaat ajatuksesi ja tietosi kohtaamisissa, ja viet kohtaamisissa kuultua ja koettua omalle verkostollesi edelleen hyödynnettäväksi.

Elokuussa startannut verkosto kokoontuu kerran kuukaudessa ja Teams-tapaaminen kestää noin tunnin. Aamukahveilla tuodaan yhdessä esille työelämän arkisia ilmiöitä ja asioita, joiden kehittäminen vaatii yhteistä tekemistä. Lisäksi voimme käydä keskustelua jo hyviksi havaituista työelämän parhaista käytännöistä, jotka ansaitsevat tulla laajasti kuulluksi.

Olemme vasta yhteisen matkan alussa ja jalostamme verkoston vuoropuhelua koko hankkeen ajan. Jo nyt on ollut ilahduttavaa huomata, että työelämän kehittäminen ja siihen liittyvät ilmiöt kiinnostavat monia – siksi tulemme kohtaamaan sekä näiden ilmiöiden ympärillä pienimpinä ajatteluparvina kuin myös laajemmin koko verkoston kanssa.

Toivomme, että tulet mukaan avoimin mielin keskustelemaan ja kehittämään kanssamme maailman parasta työelämää. Osallistuminen tähän verkostoon on Sinulle täysin vapaaehtoista eli tule silloin, kun kalenterisi sen sallii.

Parempi työelämä -koordinaatiohankkeen kaikessa toiminnassa ja tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Avoimen vuorovaikutuksen, oppimisen ja kohtaamisen tavoitteet toteutuvat paremmin silloin, kun jokainen tulee kohdatuksi omana itsenään, eikä kenenkään tarvitse pelätä syrjintää tai häirintää.

Ota siis kupponen kahvia mukaasi ja tule linjoille luomaan pieniä ja suuria muutoksia!

Seuraavat tapaamiset:

- 26.4. klo 9.00-10.00  

- 7.6. klo 9.00-10.00

 

Lisätietoja:
Hankekoordinaattori Tiina Lintunen
[email protected]
p. 0295 037 238

Päivitetty: 30.04.2024