Parempi työelämä!

Valtakunnallinen työelämän kehittämisen koordinaatiohanke

Hakuklinikka ja hakusparraukset saivat loistavan vastaanoton!

Moni teistä onkin jo varmasti törmännyt tietoon avoinna olevasta valtakunnallisesta työelämän kehittämisen rahoituksesta. Tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittäminen yksityisen palvelusektorin työpaikoilla -haku on avoinna helmikuun loppuun saakka.

Valtakunnallisiin hakuihin toivotaan runsasta osallistujamäärää ja toivomme haun kiinnostavan myös uusia hakijoita. Tukeaksemme rahoituksesta kiinnostuneita järjestimme tammikuussa sekä hakuklinikan, että hakusparrauksia tuleville hakijoille. Hakuklinikassa koordinaatiohankkeen henkilöstö esitteli parhaimpia vinkkejään käynnissä olevaan valtakunnalliseen ESR+-hakuun ja kävimme läpi niin arviointia, viestintää kuin, niitä kuuluisia horisontaalisia periaatteitakin. Tallenne on muuten katsottavissa vielä parin päivän ajan! (linkki tähän). Hakuklinikan palaute oli myös erinomaista. Osallistujat antoivat hakuklinikalle arvosanaksi 4,3 asteikolla 1-5.

” Yleensä tämäntyyppiset tilaisuudet on jäätävän puuduttavia monologeja, joissa virkamiehet välttelee oikeisiin kysymyksiin vastaamista. Tämäpä ei ollut vaan oli kerrankin aidosti mietitty asiakasta eli osallistujaa ja vastattiin konkreettisiin kysymyksiin. Hyvä te ja suurkiitos!” - poiminta hakuklinikan palautteesta

Lisäksi hankkeemme järjesti yksityisiä hankeidean sparraustunteja, joiden kautta autoimme kiinnostuneita hankehakijoita tarkastelemaan omaa hankeideaansa eri kulmista ja varmistamaan sen sopivuuden avoinna olevaan hakuun. Hakusparrausten tarve yllätti hankehenkilöstön samalla tavalla kuin talvi yllättää aina autoilijan. Hakusparrauksia varattiin yhteensä 22 kappaletta, mikä oli mielestämme todella positiivista! Oli hienoa nähdä, kuinka loistavia hankeideoita Suomesta löytyy ja kuinka innovatiivisesti hankkeista kiinnostuneet tarkastelivat omia ajatuksiaan sparrauksissa.

Hankesparrauksille oli myös todellista kysyntää. Sparrauksissa mukana olleet oppilaitokset, yritykset ja järjestöt antoivat meille myös loistavaa palautetta sparrauksista; keskiarvoksi sparrauksille tuli 4,8 tähteä asteikolla 1-5. Olemme todella kiitollisia teille palautteestanne ja kommenteistanne ja erityisen onnellisia siitä, että sparrauksista on ollut hakijoille hyötyä. Alla vielä muutamia poimintoja kommenteista, joita osallistujat sparrauksen palautelomakkeeseen ovat jättäneet.

” Sparraustilaisuus oli rento ja avoin - oli helppo käydä asioita läpi ja saimme hyviä ajatuksia oman suunnitelman tueksi ja kehittämiseksi. Kiitos!”

” Kiteytys ydin mitä haetaan ja mihin keskittyä. Tehokkainta olisi, jos samassa palaverissa olisi vielä rahoituksen asiantuntija teknisessä mielessä”

” Ensiarvoisen tärkeää tietoa tuli, tunnelma on rauhallinen, sellainen että asiaan todella paneuduttiin. Aika oli riittävä. Oikein mukava palvelu”

Suuri kiitos kaikille osallistuneille!

 

Bloggaajana projektipäällikkö Henna Kymäläinen

Päivitetty: 09.02.2024