Alueellista tietoa

Uutiset 2022

Vihreän siirtymän rahoitusmahdollisuudet esillä kansainvälisellä Energyweekillä maaliskuussa (Pohjanmaa)

Pohjoismaiden merkittävin kansainvälinen energia-alan verkostoitumis- ja myyntitapahtuma EnergyWeek järjestetään jälleen 11.–14. maaliskuuta 2024 LogoVaasassa. EnergyWeek 2024 on yksi vuoden tärkeimmistä energia-alan tapahtumista. Tämän vuoden teemoina ovat mm. uusiutuva energia, älykäs energia, kaasuenergia sekä energian varastointi.

Team Finland -toimijat (ELY-keskus, TE-toimisto, Finnvera, Business Finland ja Viexpo) järjestävät Energyweekillä keskiviikkona 13.3. klo 9:30 rahoitukseen keskittyvän seminaarin Financing the Green Transition. Seminaarissa keskitytään kasvun ja viennin rahoittamiseen sekä tutustutaan Team Finland -palveluihin. Seminaarin avauspuheenvuoron antaa Finnveran pääekonomisti Mauri Kotamäki.

Seminaarin viimeinen tunti keskittyy Ukraina jälleenrakennukseen. Venäjän hyökättyä Ukrainaan helmikuussa 2022 on maa kärsinyt dramaattisesti kriittisen infrastruktuurin, kuten voimalaitosten, teiden ja sairaaloiden, tuhoutumisesta. Suomi on sitoutunut tukemaan Ukrainaa paitsi antamalla välitöntä apua, myös etsimällä yhdessä ukrainalaisten kanssa keinoja maan jälleenrakentamiseksi ja nykyaikaistamiseksi. Seminaarissa esitellään rahoitusratkaisuja suomalaisyritysten markkinaselvityksiin, kumppaneiden etsintään, viennin rahoitukseen sekä investointeihin.


Lue lisää seminaarin ohjelmasta ja rekisteröidy tilaisuuteen (energyweek.fi)

Messuosastolta apua kasvuun ja viennin aloittamiseen


Team Finland -toimijat tapaat myös tiistaina 12.3. Wind & Renewable energy -messuilta Vaasan kaupungintalon peilisalista. Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan eri palveluistamme kasvun ja kansainvälistymisen tueksi.

Tutustu myös muihin näytteilleasettajiin tästä (energyweek.fi)


Tervetuloa!