Uutiset 2022

Alueellista tietoa

Uutiset 2022

Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen valmennusohjelma alkaa Satakunnassa ­– hae mukaan 27.4. mennessä!

Haluatko vahvistaa osaamistasi asiakkuuksien johtamisessa, markkinoinnissa ja myynnissä? Hae mukaan ELY-keskuksen järjestämään Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen valmennukseen, joka toteutetaan 4.5.–12.10.2022.

​​​Valmennusohjelma on suunnattu aktiivisesti liikevaihdon kasvua hakevien pk-yritysten johdolle sekä myynnin ja markkinoinnin avainhenkilöille. Lue lisää ELY-keskuksen järjestämistä Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen koulutuksista.

Valmennuksen toteuttaa Intotalo Oy. Valmennukseen sisältyy 10 koulutuspäivää yhdessä muiden alueen pk-yritysten kanssa ja kaksi yrityskohtaista konsultointipäivää, jossa pureudutaan tarkemmin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Valmennuksessa saat käytännön työkaluja ja vinkkejä esimerkiksi toimivan markkinointistrategian luontiin ja tehokkaaseen digitaalisten välineiden hyödyntämiseen. Tarkemman kuvauksen valmennuksen sisällöstä, ohjelmasta ja kouluttajista voit lukea Intotalon esitteestä.

ELY-keskus kustantaa 70 % valmennuksen osallistumismaksusta. Yrityksen omavastuuosuudeksi jää 1590 € (+ alv) per osallistuja.

Viimeinen hakupäivä Satakunnan alueen valmennukseen on 27.4.2022. Ilmoittaudu mukaan sähköisen asiointipalvelun kautta.

 

ELY-keskus tarjoaa kehittämispalveluja yrityksille

ELY-keskukset järjestävät pk-yritysten johdolle ja avainhenkilöille alueellisia koulutuksia Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen lisäksi myös Talouden ja tuottavuuden sekä Kasvuun johtamisen aihealueilta. Koulutusohjelmia järjestetään maakunnittain kerran tai kaksi vuodessa. Alkavien koulutusten tiedot löydät ELY-keskuksen sivuilta kunkin koulutusohjelman alta.

Yritysten kehittämispalvelut sivulta löydät tietoa myös ELY-keskuksen tarjoamista analyysi- ja konsultointipalveluista pk-yrityksille. ELY-keskuksen kautta voit edullisesti teetättää asiantuntijan laatiman analyysin yrityksesi liiketoiminnan nykytilasta ja konkreettisen kehittämissuunnitelman tuleville vuosille.

Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-keskuksen konsultointipalveluita eri osa-alueilta tai muita yrityspalveluita.