Navigointivalikko

Uutiset 2020

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Osaamistarvekartoituksen työ jatkuu yhteisillä työpajoilla

 

Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI on toteuttanut syksyn 2020 aikana Pohjanmaan ELY-keskuksen tilauksesta selvityksen, jolla kartoitetaan Pohjanmaan ELY-keskusalueen (Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa) yritysten työvoiman tarpeita. Selvityksellä muodostetaan kuva yritysten osaavan työvoiman tarpeesta lyhyellä aikavälillä sekä muista aihepiiriin liittyvistä tärkeistä asioista.


- Aluekehittämisen näkökulmasta on tärkeää saada laaja kuva yritysten työvoiman tarpeesta, koronaviruksen aiheuttamista mahdollisista muutoksista ja osaamisen kehittämisen tarpeista, Osaamis- ja kansainvälistymispäällikkö Francesca Cucinotta Pohjanmaan ELY-keskuksesta kertoo.

Kyselyn markkinoinnin ja jakamisen osalta on tehty yhteistyötä elinkeinoyhtiöiden, kauppakamarin ja yrittäjäjärjestöjen kanssa. Työpajoihin on kutsuttuna myös edellä mainittujen tahojen edustajia. Kyselyn, työpajojen ja haastatteluiden myötä muodostetaan kokonaisvaltainen kuva alueen tilanteesta ja se esitellään ensi vuoden puolella. Tuloksia tullaan hyödyntämään niin aluekehittämisessä kuin koulutuspalveluissa, hankinnoissa kuin hankerahoituksen suuntaamisessa.

​​​​​​​Ilmoittaudu mukaan työpajaan:
​​​​​​​https://q.surveypal.com/Pohjanmaa_tyopaja_ilmoittautuminen_2020/0

 

Lisätietoja:

Osaamis- ja kansainvälistymispäällikkö Francesca Cucinotta, puh. 0295 028 646