Navigointivalikko

Uutiset 2020

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Öljylämmitys vaihtoon -webinaarissa tietoa avustuksista ja ratkaisuista

Suunnitteletko öljylämmityksestä luopumista? Tervetuloa kuuntelemaan maksutonta webinaaria remonttiin tarjolla olevasta avustuksesta sekä vanhan lämmitysjärjestelmän korvaavista ratkaisuista. Pirkanmaan ELY-keskuksen ja Motivan asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi. Webinaari järjestetään keskiviikkona 7.10.2020 klo 15.00-17.00.

Öljylämmitys vaihtoon -webinaarissa Vesa-Pekka Heikkilä Pirkanmaan ELY-keskuksesta kertoo öljylämmityksen vaihdon tuesta, hakemisesta ja maksusta. Tarjolla on joko 4 000 euron tai 2 500 euron suuruinen tuki pientalon lämmitysjärjestelmän muutostyöhön valitusta järjestelmästä riippuen.

Motivan asiantuntijat Teemu Kettunen ja Päivi Suur-Uski esittelevät öljylämmitystä korvaavia ratkaisuja. Saat tietoa muun muassa lämpöpumppujen, kaukolämmön, pelletti- ja sähkölämmityksen soveltuvuudesta, kustannuksista ja takaisinmaksuajoista sekä energiatehokkuuden parantamisesta lämmitysjärjestelmämuutoksen yhteydessä. Saat myös vinkkejä, miten voit arvioida erilaisten tukimuotojen soveltuvuutta omaan remonttikohteeseesi.

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 5.10., niin saat saat sähköpostitse osallistumisohjeet webinaariin. Webinaari myös tallennetaan ja sen voi myöhemmin katsoa Motivan Youtube-kanavalta.