Navigointivalikko

Uutiset 2020

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Laadukasta johtamisvalmennusta pk-yrityksille (Etelä-Pohjanmaa)

Pk-yrityksille haettavana vielä tämän vuoden joulukuun alussa haettavana kaksi laadukasta koulutusta yritysten avainhenkilöille.

Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen

Toteutetaan yhteisesti Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan kanssa

Paikka on Härmän kylpylä tai koronatilanteen takia voidaan toteuttaa verkossa. Lähivalmennuspäivinä on varmistettu korona-turvajärjestelyt.

 Aloitus on 8.12. 2020 ja ilmoittautuminen 3.12. mennessä

Tutustu koulutukseen, ohjelmaan ja aikatauluun:

 

Kasvuun johtaminen Etelä-Pohjanmaan yrityksille

Aloitusaika on 17.12.2020 Seinäjoella tai koronatilanteen takia voidaan toteuttaa verkossa. Lähivalmennuspäivinä on varmistettu korona-turvajärjestelyt

 Ilmoittautuminen 7.12.mennessä

Tutustu koulutukseen, ohjelmaan ja aikatauluun:

 

Koulutusten toteuttajiksi on kilpailutettu maan parhaat osaajat, asiantuntijoilla on korkea koulutustaso ja erinomainen kokemus alalta. Tämä takaa yrityksellesi huipputasoisen koulutuksen.

Koulutuksien palautteet ovat olleet jatkuvasti hyviä ja niissä on ollut viime vuonna yli 100 osallistujaa, kertoo Kari Välimäki Yrityspalvelukeskuksesta. Kehittämispalvelut ovat osa alueemme yrityspalvelujen kokonaisuutta, joilla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä.

Yritykset kertovat koulutuskokemuksistaan

Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen

Hanna Ikkala kertoo: Haluamme olla pitkäaikainen ja luotettava kumppani, kasvaa ja kehittyä asiakkaiden kanssa. Koulutuksesta hain tarvitsemaani sparrausta uusasiakashankintaan ja myynnin johtamiseen. Sain ahaa-elämyksiä ja varmistuin, että olemme tehneet oikeita asioita. Koulutus antoi pohjan myynnin pitkäjänteiseen ja tulokselliseen kehittämiseen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanna Ikkala kertoo lähteneensä koulutukseen, koska Oiwa Solutionsin strategia on olla asiakkaille pitkäaikainen ja luotettava kumppani, mutta samalla myös kasvaa ja kehittyä uusien mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. ” Meillä ei ole erillistä myyjää vaan meillä asiakkaiden kanssa toimivat tekevät lisämyyntiä ja itse teen toimitusjohtajan muiden töiden ohella uusasiakashankintaa. Tunsin, että tarvitsen sparrausta juuri uusasiakashankintaan sekä koko myynnin johtamiseen.” kertoo Hanna.

”Oli mukava huomata, että myös muut painivat samojen ongelmien kanssa kuin itsekin ja ilmapiiri oli kaikin puolin kannustava. Joissakin asioissa oli hyvä vain saada varmistusta, että olemme tehneet tai tekemässä oikeita asioita. Toisissa asioissa tuli ahaa-elämyksiä, kuinka asioita voi ja kannattaa tehdä. Koulutuksesta sai hyvän pohjan alkaa kehittää myyntiä pitkäjänteisesti ja tuloksellisesti.”

Hanna Ikkala CEO, Oiwa Solutions Oy

Kasvuun johtaminen

Matias Rantala kertoo:  Hain koulutuksesta täydennystä yrityksen kasvun ja kannattavuuden työkalupakkiini, tiedon avulla saatavaa varmuutta johtamiseen. Koulutustilaisuuksissa syntyi kiinnostavaa keskustelua aiheesta ja sen sivusta, vertaisverkosto on myös tärkeä työkalu muiden joukossa. Tiedän mitä en tiedä- kupla suurenee koulutusten myötä, jonka tietysti voi lukea joko positiiviseksi tai negatiiviseksi asiaksi."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hain koulutuksiin, että saisin täydennystä yrityksen kasvun ja kannattavuuden työkalupakkiini, kertoo Matias Rantala Pinomatic Oy:stä. "Keltanokkana kaipaan tiedon avulla saatavaa varmuutta yrityselämään ja johtamiseen".

Olen huomannut, että jokaviikkoisissa tilanteissa tutkin ja mittaan asiaa kuin asiaa eri näkökulmista automaattisesti. Koulutustilaisuuksissa syntyi mielenkiintoista keskustelua aiheesta ja sen sivusta, vertaisverkosto on myös tärkeä työkalu muiden joukossa.

Myös tuttu ”tiedän mitä en tiedä”- kupla suurenee koulutusten myötä, jonka tietysti voi lukea joko positiiviseksi tai negatiiviseksi asiaksi.

 Matias Rantala, Pinomatic Oy

 

Lisätiedot

Kari Välimäki, 0295 027 642

Yrityspalvelukeskus Etelä-Pohjanmaa

​​​​​​​