Navigointivalikko
Uutiset 2018

Maatalouden investointitukien toinen tukijakso päättyy 15.3.2018 (Satakunta)

Maatalouden investointituissa on jatkuva haku ja jaksotettu päätöksenteko. Jättämällä investointitukihakemuksesi 15.3.2018 mennessä, hakemuksesi ratkaistaan viimeistään 30.6.2018. Investoinnin toteuttamiseen ei saa ryhtyä ennen ELY-keskuksen päätöstä.

Jätäthän hakemuksesi sähköisesti Hyrrä-palvelussa

Investointitukea voit hakea sähköisesti Hyrrä-verkkopalvelun kautta, https://hyrra.mavi.fi/login.html.

Sähköistä asiointia varten sinulla tulee olla perustettuna Katso-tunniste. Katso-tunnistus on väestörekisterikeskuksen tarjoama, yrityksiä ja yhdistyksiä varten luotu palvelu, jonka kautta hallinnoidaan oman organisaation tietoja ja valtuutetaan asioimaan ja allekirjoittamaan hakemuksia sähköisesti yrityksen tai yhdistyksen nimissä.

Jos sinulla ei vielä ole Katso-tunnistetta, voit hankkia sen Katso-palvelusta https://yritys.tunnistus.fi/.

Kun Katso-tunniste on kunnossa, voit jättää investointitukihakemuksesi sähköisesti kirjautumalla Hyrrään omilla pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla (HST-kortti). Verkkopalvelu ohjaa ja opastaa hakemuksen teossa.

Hyrrän kautta asiointi on vaivatonta ja voit asioida mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hyrrään tallentuu kaikki toimittamasi hakemukset tietoineen ja Hyrrän kautta pääset kätevästi seuraamaan asioidesi etenemistä.

Lisätietoa sähköisestä Hyrrä-palvelusta, http://www.mavi.fi/fi/oppaat-ja-lomakkeet/Sivut/hyrra.aspx

 


Alueellista tietoa