Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

Sähköinen asiointi ELY-keskukseen nopeuttaa asioiden käsittelyä (Pirkanmaa)

Sähköinen asiointi ELY-keskukseen onnistuu oletpa sitten yksityinen henkilö, yrityksen tai yhdistyksen edustaja, toiminnanharjoittaja, kunnan tai kaupungin edustaja tai vaikka viranomainen. Sähköisten asiointilomakkeiden käyttö ei vaadi tunnistautumista.

ELY-keskusten yhteisen aihekohtaisen sähköisen asioinnin ja lomakkeiden käyttäminen nopeuttaa asiasi käsittelyä, kun se ohjautuu suoraan oikeaan järjestelmään:

Yleinen sähköinen asiointilomake

Jos asialle ei ole yllämainittua aihekohtaista sähköistä asiointia tai lomakkeita, käytä virallisessa asioinnissa alla olevia yleisiä asiointilomakkeita. Lomakkeiden mukana voit lähettää sähköisiä asiakirjoja liitetiedostoina. Lomakkeiden käyttö ei vaadi tunnistautumista.

Sähköistä lomaketta käyttämällä asiasi käsittelyaika lyhenee, saat heti kuittauksen lähettämisen onnistumisesta, lomake rekisteröityy saapumispäivän sähköiseen asiointijonoon ja voit liittää mukaan liitetiedostoja (max 50 Mt). Jos liitteitä on paljon, ne voi lähettää useammassa erässä. Liitteet pyydetään ystävällisesti lähettämään pdf-muodossa.

Yritys, yhdistys tai toiminnanharjoittaja

Asiointilomake, jolla voi lähettää sähköisiä asiakirjoja liitetiedostoina ELY-keskuksiin virallista asiointia varten; esimerkiksi hakemuksia, tarjouksia tai ilmoituksia. Lähetä yksi asia/lomake:

Kunta tai kaupunki

Asiointilomake, jolla voi lähettää sähköisiä asiakirjoja liitetiedostoina ELY-keskuksiin virallista asiointia varten; esimerkiksi lain mukaan tiedoksi toimitettavia päätöksiä. Lähetä yksi asia/lomake:

Yksityishenkilö

Asiointilomake, jolla voi lähettää sähköisiä asiakirjoja liitetiedostoina ELY-keskuksiin virallista asiointia varten. Lomakkeella voi lähettää esimerkiksi ojitusilmoituksia, kuolleena löydetyn linnun täyttölupapyyntöjä, rahoitushakemuksia esim. vesialueen niittoon (monitavoitteiset vesistötyöt), poikkeamispyyntöjä rauhoitetun eliölajin rauhoitussäännöksistä sekä asiakirjojen tietopyyntöjä. Lähetä yksi asia/lomake:

Viranomainen

Asiointilomake, jolla voi lähettää sähköisiä asiakirjoja liitetiedostoina ELY-keskuksiin virallista asiointia varten. Viranomaiset, jotka voivat tätä palvelua käyttää, löytyvät lomakkeesta "Lähettävä viranomainen" –valikosta.

 


Alueellista tietoa