Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

Innostuksen iltapäivästä lisäeväitä työhön (Etelä-Savo)


Kuva: Shutterstock

Mistä sinä innostut? Entä mitä sinä tuot mukanasi tullessasi? Mitä toivot muilta? Työelämä voi ja sen pitääkin, meidän itsemme takia, olla myös oivallusta, tarinoita ja arkipäivän pieniä innostumisen hetkiä. Yhä enemmän tarvitsemme jaksaaksemme pieniä ilon aiheita ja onnistumisen tunteita, tukiverkkoa ja vuorovaikutusta.  Tarvitsemme hengen ravintoa siinä missä ravitsevaa ruokaakin sekä niitä tärkeitä mikrotaukoja arjessa.

Epävarmuus on nykypäivän työelämässä läsnä jatkuvasti ja muutos on ainoa pysyvä asia. Asiat ovat usein "sekä että" eikä "joko tai". Innostummeko me tarpeeksi? Tai ollenkaan? Mistä ammennamme energiaa? Milloin sinä olet viimeksi innostunut? 

Innostuminen on tunne, kuten kiirekin. Tunteet tarttuvat. Ihminen on laumaeläin ja yhdessä tekeminen tuottaa iloa useimmille. Tekemisen meininki ja innostumisen energia ovat jokaisen ulottuvilla. Se saa raskaimmankin tehtävän tuntumaan keveämmältä. Ja se on elinehto laadukkaalle ja tuottavalle työlle!

Miten työpaikasta sitten tulee kunniakkaasti menestyvä hyvä työpaikka? Miten se tehdään ja keille kunnia kuuluu? Miten "leaniä" toteutetaan työn arjessa ja työtä sujuvoitetaan?  Miten terveyttämme voidaan johtaa? Entä työhyvinvointiamme tai meitä yksilöinä? Me jokainen johdamme vähintään itseämme.  Miten se onnistuneesti tehdään? Miten innostumista johdetaan ja työhön saadaan imua?

Tule kuulemaan ja keskustelemaan, innostumaan ja innostamaan muita! Sinä olet tärkeä! Tule avoimin mielin ja jätä arjen ankeus taaksesi. Jaetaan eväät ja tankataan reppuun niitä lisää yhdessä.

Innostuksen iltapäivä 20.4. klo 12-16 Mikkelissä, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun tilassa D 128.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Minna Lehesvuori, Etelä-Savon Tyhyverkosto, minna.lehesvuori(at)ely-keskus.fi 

Linkit:


Alueellista tietoa