Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

Pohjois-Savon ELY-keskus pyytää ehdotuksia syksyllä 2015 ja vuonna 2016 alkavista työvoimakoulutuksista (Pohjois-Savon ELY-keskus)

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on käynnistänyt työvoimakoulutuksen suunnittelun ja laatii parhaillaan hankintasuunnitelmaa työvoimakoulutuksista. ELY-keskuksella on hyviä kokemuksia yhteistyö- ja sidosryhmien koulutusehdotuksista ja -ideoista koulutussuunnittelun yhtenä välineenä.

Työvoimakoulutuksen painopisteinä ovat työvoiman osaamisen lisääminen, yritysten osaamisen ja kasvun tukeminen sekä työnhakijoiden nopean työllistymisen edistäminen. Hallitusohjelman mukaan työttömien, erityisesti nuorten ja pitkäaikaistyöttömien, osallistumista koulutukseen lisätään. Työvoimakoulutusta tulee suunnata kasvu- ja työvoimatarvealoille kestävän työllistymisen edistämiseksi.

Työvoimakoulutuksen suunnittelun osana asiantuntijatahot voivat tehdä työvoimakoulutusehdotuksia. Ehdotukset tulee tehdä 20.3.2015 mennessä, jotta ne ehditään käsitellä ennen seuraavan tarjouspyynnön laatimista. Aiemmista vuosista poiketen ehdotukset tehdään tänä vuonna sähköisesti ja kevennetysti. Ehdotukset tehdään webropolia hyödyntäen: https://www.webropolsurveys.com/S/3D0984173A4AB666.par . Viime suunnittelukierroksella tehdyt ehdotukset huomioidaan tällä suunnittelukierroksella.

Hankittavaa ammatillista työvoimakoulutusta koskeva tarjouspyyntö julkaistaan viikolla 18.

Seuraava suunnittelukierros on ajanjaksolla 1.8.–25.9.2015.

 

Lisätietoja:
aikuiskoulutuspäällikkö Jan Blomberg, jan.blomberg(at)ely-keskus.fi, 0295 026 552. Pohjois-Savon ELY-keskus

 


Alueellista tietoa