Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

Lapin ELY-keskus myy käytöstä poistettavat asunto/ toimistovaunu- yhdistelmän sekä varastokopin huutokaupalla Kemijärven Kallaanvaarassa ti. 3.11.2015 klo 12.00. (Lapin ELY-keskus)

Huutokauppa järjestetään Kemijärven Kallaanvaarassa, osoitteessa Kangastie 9. Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen raha tai pankkivekseli. Ostajan on siirrettävä vaunut ja varastokoppi kustannuksellaan pois kahden viikon kuluessa huutokaupasta. Mikäli vaunuja ja ei ole siirretty pois määräaikaan mennessä, siirtyvät ne takaisin Lapin ELY- keskuksen omistukseen ja hallintaan. Lapin ELY- keskuksella on tällöin oikeus pitää huutokaupatusta kohteesta maksettu summa kokonaisuudessaan. Lisäksi ostajan on purettava vaunujen vesijohto- ja viemäriliittymät ennen siirtoa. Myytävään kohteeseen voi tutustua paikanpäällä huutokauppapäivänä tiistaina 3.11.2015 klo 10.00 – 12.00 välisenä aikana. Valokuvia myytävästä kohteesta löytyy Lapin ELY- keskuksen internet sivulta osoitteesta: www.ely-keskus.fi>lappi>ajankohtaista>uutiset2015


• Kuvat myytävästä kohteesta (pdf, 891 kt)


Asunto/ toimistovaunu-yhdistelmä ja varastokoppi myydään yhtenä kokonaisuutena siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä. Myyjä ei vastaa myytävissä kohteissa mahdollisesti olevista vioista tai puutteista. Hyväksytyn tarjouksen tehneen on maksettava kauppahinta kokonaisuudessaan huutokauppapäivänä klo 14.00 mennessä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tehty korkein tarjous.


Lisätietoja antaa Juha Kuivalainen, puh 0295 037 391 arkisin klo 8.00 – 16.00


Alueellista tietoa