Navigointivalikko

Tiedotteet 2020

Tiedotearkistosta löydät tiedotteet, jotka on julkaistu 23.9.2020 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen ilmestyneet tiedotteet sekä yksittäiset alueelliset ELY-keskusten uutishuoneet listattuna löydät ELY-keskusten yhteiseltä uutishuoneelta STT Info -palvelusta.

Alueellista tietoa

Tiedotteet (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)

Työnaikaiset liikennejärjestelyt muuttuvat Kuusamon keskustassa (Pohjois-Pohjanmaa)

Kuusamon keskustan liikennejärjestelyhankkeen rakennustyöt ovat edenneet siihen vaiheeseen, että uuden kiertoliittymän avaaminen liikenteen käyttöön on mahdollista. Kiertoliittymä avataan liikenteelle Ouluntaipaleen ja Kelantien suunnassa keskiviikkona 26.8. klo 8 alkaen ja tämän seurauksena myös kiertotieyhteydet muuttuvat hieman (karttaotteessa mustalla). Tiekäyttäjiä pyydetään kiinnittämään erityistä varovaisuutta työalueen läheisyydessä liikuttaessa ja huomioimaan, että neljäntien risteysalueella on 20 km/h nopeusrajoitus.

Suljettu työmaa-alue Kitkantiellä laajenee edelleen vaiheittain Vienantien risteysaluetta kohti, joka joudutaan sulkemaan kokonaan liikenteeltä vesihuoltotöistä johtuen. Vienantien ja Kitkantien risteysalueen arvioitu sulkemisajankohta on vko 36-39/2020. Lisäksi suljettua työaluetta on Kitronintiellä neljäntien risteysalueella oheisen kartan mukaisesti.

Asuinkiinteistöille järjestetään ajoneuvoyhteydet mahdollisuuksien mukaan joko työmaa-alueen poikki tai korvaavien yhteyksien kautta. Myös Kitkantien varressa olevia pysäköintipaikkoja pyritään edelleen mahdollisuuksien mukaan säilyttämään käytettävissä.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Antero Erkinjuntti, p. 0295 037 217, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Työnaikaiset liikennejärjestelyt.