Navigointivalikko

Alueellista tietoa

  

TIEDOTTEET (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)

Tervetuloa Perheystävällinen työelämä -seminaariin (Uusimaa)

Perhevapaalta työhön -hankkeen tiimoilta Uudenmaan ELY-keskus järjestää yhdessä Mothers in Business MiB ry:n kanssa seminaarin perheystävällisestä työelämästä Suomessa.

Tervetuloa inspiroitumaan ja oppimaan, kuinka voit omassa työssäsi edistää organisaation perheystävällisyyttä. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Perheystävällinen työelämä -verkkoseminaariin, joka pidetään perjantaina 2.10. klo 12 - 15.

Tavoitteena on tehdä kaikista Suomen työpaikoista perheystävällisiä. Tämä vaatii perheystävällisiä tekoja niin johdolta kuin työntekijöiltäkin sekä perheystävällistä asennekulttuuria koko työpaikalla.

Yksilöllisten elämäntilanteiden huomioiminen osana työarkea on perheystävällisten työpaikkojen perusta. Perheystävällisyys ei koske vain pienten lasten vanhempia, vaan jokaista, jolla on perhe.

Tapahtuman toteutus on virtuaalinen ja vuorovaikutteinen.

Perheystävällinen työelämä -seminaarin mainos, jossa on Katri Viippolan, Annica Mooren, Antti Merilehdon ja Mona Rundbergin kuvat.

Verkkoseminaari toteutetaan yhteistyössä

Verkkoseminaarin toteutuksesta vastaa yhdessä Mothers in Business ja Uudenmaan ELY-keskuksen koordinoima Perhevapaalta työhön -hanke, jossa on mukana myös sosiaali- ja terveysministeriö ja työ- ja elinkeinoministeriö.

Rakennetaan yhdessä perheystävällistä työelämää!

Poimi vinkit perheystävällisyyteen jo nyt somesta hashtagilla #perheystävällisiätekoja

Lisätietoja

Projektipäällikkö Saija Salento, 0295 021 045  
Perhevapaalta työhön -hanke