Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Uudenmaan TE-toimiston uudeksi johtajaksi on valittu oikeustieteen kandidaatti (OTK) Tiina Korhonen

Korhonen aloittaa tehtävässä 1.1.2020.

Korhonen siirtyy Uudenmaan TE-toimistoon työ- ja elinkeinoministeriöstä (TEM), jossa hän tällä hetkellä työskentelee hallitusneuvoksena ja ryhmäpäällikkönä. Ministeriössä Korhosen vastuulle on kuulunut muun muassa TE-palveluja koskeva lainsäädäntö ja palvelujen kehittäminen.

Tiina Korhonen.

- On todella innostavaa päästä työskentelemään TE-toimistoon lähelle asiakkaita ja käytännön toimeenpanoa. Pääsen aloittamaan toimiston johtajana kohdassa, jossa TE-toimisto on suuren muutoksen edessä. Ensi vuonna käynnistyvät työllisyyden kuntakokeilut tarjoavat mahdollisuuden rakentaa yhdessä kuntakumppaneiden kanssa entistä paremman palvelukokonaisuuden asiakkaillemme ja samalla kirkastaa TE-palvelujen roolia erityisesti työnantajien palvelussa ja kohtaannon edistämisessä.

Tiina Korhonen on työskennellyt TEM:n hallinnonalalla vuodesta 2002 lähtien, josta ministeriössä eri tehtävissä yhteensä neljäntoista vuoden ajan. Hän on myös työskennellyt yksikön päällikkönä Uudenmaan ELY-keskuksessa vuosina 2015-2016.

Uudenmaan TE-toimiston johtajan virka on määräaikainen ja se täytetään enintään viideksi vuodeksi kerrallaan. TE-toimiston johtajan virka julistettiin haettavaksi, kun edellinen määräys virkaan on päättymässä 31.12.2019.

TE-toimiston johtajan määräaikainen virka oli julkisessa haussa 30.8 - 16.9.2019. Hakemuksia saapui yhteensä 14 kappaletta. Valintaprosessin jälkeen päätös virkaan nimittämisestä tehtiin 28.10.2019.

Lisätietoja:

Uudenmaan ELY-keskuksen ylijohtaja Petri Knaapinen, p. 0 295 021 076
etunimi@[email protected]


Alueellista tietoa