Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Työllisyystoimijoiden hankekahvit 26.9. klo 8.30 Edukailla (Kainuu)

Kainuun TYPO -koordinaatio -hanke ja Potkuri-hanke tarjoavat aamukahvit Kainuun alueen hanke- ja työllisyystoimijoille Edukailla 26.9.2019 klo 8.30 alkaen. Mukaan kahville on ilmoittautunut jo 50 kainuulaista työllisyydenhoidon toimijaa.

Hankekahvilla julkistetaan ESR-hanketoimijoiden yhteistyössä kokoama Kainuulaisen opinnollistamisen malli. Malliin on kerätty perustietoa ja hankkeiden kokemuksia opinnollistamisesta, joka vaatii onnistuakseen räätälöintiä ja monien eri tahojen yhteistyötä. Haluamme kannustaa kainuulaisia työllisyydenhoidon toimijoita huomioimaan opinnollistamisen tuomat uudet mahdollisuudet asiakastyössä. Mitä kaikkea se tarkoittaa asiakkaan, oppilaitoksen ja työpaikan näkökulmasta. Mitä hyötyä siitä on ja kuinka prosessi etenee?

Opinnollistaminen tuo uusia kaivattuja mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen myös syrjäseuduille, missä muuten ei ole ammatillista koulutusta. Myös työvoimapulasta kärsiville kainuulaisille yrityksille tämä on uusi mahdollisuus saada osaavaa työvoimaa.

Hankekahvien yhteydessä tutustutaan Kainuun ammattiopiston Auto-, ICT- ja sähköalaan.

Tervetuloa kuulemaan työllisyystoimijoiden kuulumisia!

Lisätietoja hankekahvista:

Anja Pääkkönen, projektipäällikkö Kainuun TYPO -koordinaatio -hanke
[email protected]
p. 029 502 3581

 


Alueellista tietoa