Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Tietoa ensi viikon päällystystöistä (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Maanantaina 16.9. alkavat päällystystyöt valtatiellä 23 Niinisalon ja Pirkanmaan rajan välillä n. 15 km:n matkalla. Työ kestää runsaan viikon. Maanantaina alkavat päällystystyöt myös kantatiellä 52 Salossa Piihovin ja Veitakkalan välillä n. 2 km:n matkalla ja jatkuvat keskiviikkona 18.9. edelleen kantatiellä 52 Pohjankylän ja Perniön aseman välillä n. 7,0 km:n matkalla. Päällystystyöt kantatiellä 52 kestävät yhteensä runsaan viikon.

Tie on näillä kaikilla kohteilla päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta. Päällystystöitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Jyrsintä- ja rakenteenparantamistyöt jatkuvat ensi viikolla edelleen maantiellä 2021 Tarvainen-Laajoki välillä. Päällystystyöt alkavat maanantaina 23.9. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy verkkosivuilta: Päällystystyöt 2019 - Varsinais-Suomi, Päällystystyöt 2019 - Satakunta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa