Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Tällä viikolla alkavat jyrsintä- ja päällystystyöt mm. Mynämäen ja Paimion taajamissa sekä päällystystyöt kantatiellä 43 Laitilassa (Varsinais-Suomi)

Jyrsintä- ja päällystystyöt alkavat maantiellä 1950 Mynämäen keskustassa valtatien 8 ja Lepistön tiehaaran välillä tänään maanantaina 20.5. Työ kestää tämän viikon. Viikon puolivälissä alkaa myös jyrsintä- ja päällystystyöt Paimion keskustassa maatiellä 2340 Pakurlan sillan kohdalla ja maantiellä 181 Keskustan ja Oinilan välillä. Työt Paimiossa kestää reilun viikon. Lisäksi tällä viikolla alkaa päällystystyöt Laitilassa kantatiellä 43 välillä Malko-Suontaka. Työ kestää kolme päivää. Jyrsintä- ja päällystystöitä tehdään myös Piuhan maantiellä 12259 Raisiossa ja Maskussa. Työ kestää tämän viikon. Näillä kaikilla kohteilla töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Lisäksi maanantai-iltana alkavat työt myös Paraisilla maantiellä 180 Kiertoliittymän ja Ersbyn välillä. Tämä kohde tehdään yötyönä kello 18.00 ja 06.00 välillä. Tällä kohteella tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään ilta- ja yöaikaan, mutta siitä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Työ kestää kolme yötä.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy verkkosivuilta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa