Navigointivalikko
Tiedotteet 2019

Ensi viikolla tehdään päällystystöitä yötyönä valtatiellä 2 Porissa Laanin eritasoliittymän ja Ulasoorin välillä ja päivätyönä Kankaanpäässä ja Merikarvialla (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Päällystystyöt alkavat Porissa valtatiellä 2 Laanin eritasoliittymän ja Ulasoorin välillä maanantai-iltana 17.6. klo 18.00. Tietä päällystetään n. 3,0 kilometrin matkalla. Tällä kohteella tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Työ tehdään yötyönä klo 18.00 ja 06.00 välillä. Työ kestää kaksi yötä.

Ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona päällystetään myös lyhyet osuudet valtatiellä 23 ja kantatiellä 44 Kankaanpään kohdalla ja työ kestää kaksi päivää. Päällystystyöt alkavat ensi viikon keskiviikkona myös maantiellä 270 Merikarvian ja Tuorilan välillä. Kohteen pituus on 8,0 km ja päällystystyöt kestävät noin viikon. Näillä molemmilla kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Näillä kohteilla töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy verkkosivuilta. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa