Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Kansainvälistyvä yrittäjyys Etelä-Pohjanmaalla -seminaarissa jaetaan ulkomaalaistaustaisille yrittäjille tietoa yrityspalveluista (Etelä-Pohjanmaa)

Seinäjoki Areenassa järjestetään 31.8. Kansainvälistyvä yrittäjyys Etelä-Pohjanmaalla -seminaari. Tilaisuudessa ulkomaalaistaustaisilla yrittäjillä ja yrityksen perustamisesta kiinnostuneilla on mahdollisuus saada tietoa yrityspalveluista ja yrittäjyyttä tukevista verkostoista. Tilaisuuden järjestävät Työelämä 2020 -alueverkosto, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus sekä Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto. Seminaarin tavoitteena on auttaa yrittäjiä ja yrityksen perustamisesta kiinnostuneita verkostoitumaan sekä palvelujen tuottajien että toistensa kanssa.

Tilaisuudessa kuullaan tarinoita jo yrityksen perustaneiden ulkomaalaistaustaisten yrittäjyyspolulle lähtemisestä. Näitä yritystarinoita kertovat muun muassa El-Bash Faressilta, EL-Talonrakennus Oy:lta sekä Efstratios Besisiltä, Kielisoittimien huolto Stratokselta. Iltapäivän paneelikeskustelussa tutustutaan alueella toimiviin yrityspalveluihin. Osallistujilla on mahdollisuus keskustella palveluiden tuottajien kanssa omista ideoistaan ja tarpeistaan sekä sopia verkostojen kanssa tapaamisia.  Omia yritysideoita on mahdollista käydä läpi asiantuntijoiden kanssa myös klinikka-tyyppisesti tapahtuman aikana.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Tapahtumaan tulee ilmoittautua 26.8.2016 mennessä. Ilmoittautumislinkki

Tarkemman ohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät liitteestä.

Lisätietoja

 • Johanna Olsson
  Asiantuntija, yrityspalvelut
  Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto
  Puh. 0295 046 605

 

 • Kari Välimäki
  Kehityspäällikkö
  Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus
  Puh. 0295 027 642

Alueellista tietoa