Navigointivalikko
Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Tiedotteet 2016

Kaksi siltaa peruskorjaukseen Urjalassa (Pirkanmaan ELY-keskus)

Pirkanmaan ELY-keskus remontoi tänä vuonna Urjalassa kaksi siltaa. Viikolla 14 alkavassa urakassa peruskorjataan Salmentiellä sijaitsevat Urjalan ylikulkusilta ja Huhdin risteyssilta.

Peruskorjausta vaativien Urjalan ylikulkusillan ja Huhdin risteyssillan korjaaminen käynnistyy Salmentiellä, (maantie 284) viikolla 14.

Korjausurakassa siltojen reunapalkit, pintarakenteet, kaiteet ja liikuntasaumat uusitaan ja muita betonirakenteita sekä siltapaikkojen rakenteita kunnostetaan. Lisäksi silloille tehdään korotetut jalkakäytävät ajoradan molempiin reunoihin.

Korjauksista haittaa liikenteelle

Korjaustöistä aiheutuu häiriötä Salmentien ja Uudensalmentien liikenteeseen. Salmentien ajoneuvoliikenteen käytössä on työn aikana yksi ajokaista ja liikennettä ohjataan liikennevaloin. Kevyen liikenteen käytössä on oma erillinen väylä. Korjauksen ajan silloilla on voimassa 30 km/h nopeusrajoitus. Urjalan ylikulkusillan alittavalle junaliikenteelle korjaustyöstä ei aiheudu muutoksia.

Siltojen korjaustyöt valmistuvat lokakuun 2016 loppuun mennessä. Urakoitsijana toimii Oteran Oy. Korjaustöiden veroton urakkahinta on 673 000 euroa.   

Lisätietoja:

  • Urakoitsijan edustaja Riku Vanhanen, Oteran Oy, p. 040 573 2813
  • Valvontakonsultti Ville Holopainen, Sito Rakennuttajat Oy, p. 0207 477 389
  • Siltainsinööri Hannu Paattilammi, Pirkanmaan ELY-keskus,p. 0295 036 275

Liite:


Alueellista tietoa