Navigointivalikko
Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Turun kehätiellä (kt 40) päällystystöitä eri kohteissa 20.5. alkaen (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Turun kehätietä eli kantatietä 40 päällystetään uudelleen Naantalin ja Raision rajalla Vantontien ja Raisionlahden välillä n. 2,0 km:n matkalta. Liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään yötyönä klo 18.00–06.00 välisenä aikana. Työt alkavat tiistaina 20.5. Päällystystyö kestää 2 päivää. Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua pieniin viivästyksiin.

Tämän jälkeen torstaina 22.5 päällystystyöt Turun kehätiellä jatkuvat Raisiossa Allastien (Myllyn kohta) ja Ravattulan välillä n. 9,0 km matkalla. Työ kestää n. 2 viikkoa. Tämä kohde tehdään päiväaikaan kuitenkin siten, että työt alkavat aamulla vasta aamuruuhkien jälkeen klo 9.00. Tie on päällystettävällä osuudella nelikaistainen. Kohteella päällystetään vain ajoradan oikeanpuoleinen kaista (1-kaista) kumpaankin suuntaan ja toinen on kaista koko ajan liikenteen käytössä. Tästä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin, koska liikennemäärät alueella ovat suuret.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2014 sivulta.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa