Navigointivalikko
Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Tiedotteet 2014

Lisämuutoksia Nurmijärven linja-autoliikenteessä 1.1.2015 alkaen (Uudenmaan ELY-keskus)

Nurmijärven linja-autoliikenteeseen on tehty lisämuutoksia 1.1.2015 alkaen. Linjan 934 (Klaukkala-Myyrmäki) jatkamisesta uudella linjatunnuksella 954 on tiedotettu jo aiemmin.

Yhteydet Hyrylään

Jotta Keudan opiskelijoiden kulkeminen joukkoliikennettä käyttäen olisi jatkossakin mahdollista, on rakennettu vaihdolliset yhteydet Rajamäeltä ja Nurmijärven Kirkonkylästä Hyrylään ja takaisin. Vaihdot tapahtuvat Palojoen koululla tai Nahkelassa Seutulantien risteyksen kohdalla. Vaihdollisten yhteyksien aikataulut ovat tiedotteen liitteenä. Nykyiseen palvelutasoon ei päästä, mutta kokonaisuutta tarkastellaan vielä vuoden 2015 puolella. Nykyisellään klo 6.40 Nahkelasta Helsinkiin lähtevä vuoro lähtee jatkossa Palojoelta klo 6.45 Helsinkiin, ja siihen on vaihtoyhteys sekä Rajamäeltä että Kirkonkylältä. Paluuvuoroa Helsingistä samalla tavalla ei toistaiseksi ole pystytty järjestämään.

Lahnuksen suunta

Nykyisen linjan 339 (vuoden 2015 alusta 355) vuorot harvenevat ja sunnuntailiikenne lakkaa 1.1.2015 lukien. Linjan aikataulut on suunniteltu siten, että nurmijärveläisten työmatkakulkeminen Lahnuksen kautta on yhä mahdollista, ja yhteyksiä vesipuisto Serenaan on säilytetty. Kustannussyistä palvelutason parannukset on suunnattu ruuhkaisemmille yhteysväleille eli Hämeenlinnanväylälle Nurmijärven eri osista.

Liput

Nurmijärven nuorisolipun uusia vyöhykkeitä (Nurmijärveltä Espooseen/Vantaalle tai Helsinkiin) myydään kunnan alueella sekä Kampissa sijaitsevissa Matkahuollon toimipisteissä/asiamiehillä 2.1.2015 alkaen. Ostetun matkustusoikeuden tunnistamiseksi nuorisolippujen koteloihin kiinnitetään myytäessä väritarrat, jotka kertovat matkustusoikeuden laajuuden.

Tarkemmat tiedot liitteessä (pdf 180 kt)

 


Alueellista tietoa