-
Alkaa:
-
3. marraskuuta 2017, 08:30
-
Päättyy:
-
3. marraskuuta 2017, 14:30
-
Sijainti:
-
Häggman-Sali, Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere
Reteet eväät elintarvikevientiin − millä reseptillä ja miten?
Seminaarin esitykset (pdf):
Tervetulosanat
Ylijohtaja Leena Vestala, Pirkanmaan ELY-keskus
Elintarvikeviennin näkymät 2018 – Food from Finland
Elintarvikesektorin toimialajohtaja Esa Wrang, Finpro
Ohjelmapäällikkö Annaleena Soult, Finpro
Arktisuus elintarvikeviennin kärkenä - Arktisen ruuantuotannon lisäarvotekijät, konseptointi ja hyödyntäminen vientimarkkinoilla (ARVI-hanke)
Tutkija Jaana Kotro, Luonnonvarakeskus
Miten kehitän tuotteita vientimarkkinoille (brändäys – markkinatuntemus)
Finnish food Innovations -ohjelma, toimitusjohtaja Eeva-Liisa Lilja, Fennopromo Oy
Viennin ensiaskeleet – käytännön vinkit viennin viranomaisvaatimusten selvittämiseen
Ylitarkastaja Sanna Kiuru, Evira
Ylitarkastaja Saara Pietilä, Evira
Elintarvikeviennin rahoitus pk-yrityksille
Asiantuntija Pirjo Hakanpää, Tekes
Aiheet:
Elinkeinot
EU-rahoitus
Alueet:
Pirkanmaa
Tiedoteaiheet:
EU-rahoitus
Maaseutuelinkeinot ja kalatalous
Yritystoiminta