Uutiset 2021

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Uusi EU:n rahoituskausi 2021 - 2027 tukee vähähiilisyystoimia Pirkanmaalla (Pirkanmaa)

EU:n alue- ja rakennepolitiikan kansallisen ohjelman "Uudistuva ja osaava Suomi 2021 - 2027"  toimeenpano käynnistyy marraskuussa. Uuden ohjelmakauden alkajaisiksi järjestetään yhteinen infotilaisuus 23.11.2021 klo 12.00. Tilaisuus on tarkoitettu Länsi-Suomen hanketoimijoille ja se järjestetään Teamsin välityksellä.

Infotilaisuudessa esitellään yleisellä tasolla Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 -ohjelman sisältöjä läntisen Suomen näkökulmasta, ja kuullaan esittelyt

  • Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR),
  • sosiaalirahaston (ESR+),
  • oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) painotuksista sekä
  • muutoksista aiempaan ohjelmakauteen.

Tilaisuuden tavoitteena on antaa rahoitusta hakeville toimijoille tiivis kuvaus siitä, mitä ovat uuden ohjelmakauden rahoituslähteet, rahastokohtaiset toimintalinjat ja erityistavoitteet, sekä millaisia teemoja tulevalla ohjelmakaudella rahoitettavissa hankkeissa painotetaan.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma sekä ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin sivustolla www.rakennerahastot.fi. Varaa infontäyteinen iltapäivä jo nyt kalenteriisi. Tervetuloa!

Maaseuturahaston kansallinen valmistelu tähtää uuden ohjelmakauden aloitukseen vuonna 2023. Toistaiseksi toimenpiteitä rahoitetaan vuonna 2014 käynnistyneen ohjelman mukaisesti. Myös kalatalousrahaston ohjelmavalmistelu on parhaillaan käynnissä.

23.11. klo 12-16 Infotilaisuus / ELY-keskus ja Pirkanmaan liitto