Uutiset 2021

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksessa kokeillaan joustavan etätyön mallia (Kaakkois-Suomi)

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksessa palataan koronapandemian jälkeiseen uuteen normaalin 1.11.2021. Henkilöstömme työskentelee vaihtelevasti etätöissä tai toimistolla. Joustavan etätyön mallia kokeillaan vuoden loppuun asti.

Henkilöt ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla, mutta myös tapaamisia voidaan järjestää toimipaikkoihimme.

ELY-keskuksen kanssa voi asioida sähköisesti. Lisätietoja sähköisestä asioinnista saa osoitteessa ely-keskus.fi/asioiverkossa. Salpakeskuksen aulapalvelu toimii Kouvolassa osoitteessa Salpausselänkatu 22 arkipäivisin klo 8.00–16.15. Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen kirjaamon sähköpostiosoite on [email protected].

ELY-keskus seuraa koronatilannetta jatkuvasti ja tarkentaa tarvittaessa ohjeita ja toimintatapoja.

Viestimme ajankohtaisista asioista internetsivuillamme ja Twitterissä @KASELYKESKUS.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus noudattaa hallituksen linjauksia ja viranomaisten antamia ohjeita. Turvaamme asiakaspalvelun ja asiakkaiden turvallisen asioimisen kaikissa oloissa. Meille on tärkeää toimia vastuullisesti ja siten, että omalta osaltamme ennaltaehkäisemme koronaviruksen leviämistä, suojaamme väestöä sekä turvaamme yhteiskunnan ja talouselämän toimintaa.