Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Ulkomaankauppaministeri Kai Mykkänen tutustui Team Finland -toimintaan Pirkanmaalla (Pirkanmaa)

Ulkomaankauppaministeri Kai Mykkänen tutustui Tampereen vierailullaan paikalliseen Team Finland –toimintamalliin ja palvelujen tuottajiin. Vierailua isännöi ELY-keskuksen Team Finland –koordinaattori Jukka Kohonen.

Ministeri Mykkäselle esiteltiin Technopoliksen tiloihin koottuja Team Finland -palveluja, joita tuottavat Pirkanmaan ELY-keskus, Tekes, Pirkanmaan TE-toimisto, Finnvera ja Finpro. Technopoliksessa edellä mainittujen seinänaapureina toimivat myös Uusyrityskeskus Ensimetri, Pirkanmaan Yrityskummit ry ja Tampereen kauppakamari, jotka tarjonnallaan täydentävät yritysten palveluja.

Ministeri Mykkäselle havainnoitui yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville tarjolla oleva asiantuntijapalvelujen kokonaisuus, jossa apua on tarjolla niin yritystoimintaa harkitseville kuin kasvua tai kansainvälistymistä tavoitteleville yrityksille ja rahoitusapua kaipaaville. Vierailun aikana ministeri Mykkänen keskusteli myös yritysten edustajien kanssa kasvun ja kansainvälistymisen haasteista ja kuuli yritysten näkemyksiä ja toiveita.


Alueellista tietoa