Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Intian markkinoissa on nyt potentiaalia (Pohjanmaan ELY-keskus)

Pohjanmaan ELY-keskus järjesti 2.3. Intian markkinoista kiinnostuneille yrityksille tilaisuuden, joka piti sisällään kattavan tietopaketin Intian tilasta ja sen potentiaalisista markkinoista.

Tilaisuudessa oli mukana suorana videoyhteydellä Intiasta Finpron Leena Österberg sekä muita Intian Finpron edustajia, jotka kertoivat mm. Intian markkinoista yleisesti sekä eri alojen mahdollisuuksista. He antoivat ohjeita myös Intian markkinoille tulosta. Tilaisuudessa saatiin aito kosketus Intiaan, kun kuultiin vaasalaisen Kilkanen Oy:n kasvutarina Intian markkinoille.

Team Finlandin palvelutarjonnasta kansainvälistymiseen ja kasvuun antoivat Pohjanmaan Team Finland- koordinaattori Vesa Kojola sekä Viexpon toimitusjohtaja Håkan Forss.

Intia on tällä hetkellä niin mielenkiintoinen vientimarkkina, että alueen Team Finland -toimijat ELY-keskus, Tekes ja Viexpo sekä Vaasanseudun Kehitys Oy ja Kauppakamari jatkaa vientimahdollisuuksien suunnittelua kevään aikana. Keskiössä on erityisesti Vaasan energiaklusteri -osaaminen.

 

                                                      

Lisätietoja:

  • Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtaja Kaj Suomela, puh. 050 312 8650, kaj.suomela(at)ely-keskus.fi
  • Pohjanmaan alueen Team Finland-koordinaattori Vesa Kojola, puh. 0295 028 579, vesa.kojola(at)tekes.fi

Alueellista tietoa