Navigointivalikko
Uutiset 2014

Uutiset 2014

Uutiset

Yritysten kehittämispalvelut ovat ajankohtaisia juuri nyt (Pirkanmaan ELY-keskus)

Yrityksillä riittää haasteita näinä päivinä. Yrittäjän ei kuitenkaan tarvitse olla yksin miettimässä, miten muutoksista selviää. ELY-keskus tarjoaa Suomen johtavien asiantuntijoiden apua yritysten kehittämistarpeisiin ja muutostilanteisiin. Jos yrityksesi tavoitteena on liiketoiminnan kehittäminen, kasvu tai ihmisten työllistäminen, ovat yritysten kehittämispalvelut tarkoitettuja juuri Sinulle. Kustannukset eivät huimaa ja tuloksia syntyy.

Kehittämiskartoituksesta lähdetään liikkeelle

Yrityksen lähtötilanteen selvittämiseksi yritys voi itse tehdä uudessa verkkopalvelussa kehittämiskartoituksen. Siitä lähtee prosessi, jossa asiantuntijoiden avulla tunnistetaan yrityksen kehittämiskohteet ja tehdään kehittämissuunnitelma. Sen jälkeen kuvaan astuvat liiketoiminnan konsultointipalvelut ja koulutusohjelmat yrityksen avainhenkilöille. Luonnollisesti myös julkiset rahoituspalvelut ja TE-palvelut ovat käytettävissä.

Pirkanmaan yritysten kehittämispalvelujen yhteishenkilöt ovat Tuija Marnela Pirkanmaan TE-toimistosta ja Jukka Ojala Pirkanmaan ELY-keskuksesta. Tutustu palveluihin ja ole yhteydessä Tuijaan tai Jukkaan, kun haluat tietää enemmän kuin verkkopalvelu kertoo.

www.yritystenkehittamispalvelut.fi
 

Jukka Ojala
jukka.ojala(at)ely-keskus.fi
puh. 0295 036 204
Tuija Marnela
tuija.marnela(at)te-toimisto.fi
puh. 0295 036 201
   

 


Alueellista tietoa