Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Valtatiellä 8 päällystystöitä Eurajoen ja Luvian välillä 9-12.9.2013 (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Valtatietä 8 päällystetään uudelleen Eurajoelta Kämpän liittymästä Luvian suuntaan n. 9,3 km:n matkalta. Työt alkavat maanantaina 9.9. ja kestää 4 päivää. Työ on valmis 12.9. Päällystystyöt tehdään päiväaikaan, mutta ruuhka-aikoja välttäen liikennehaittojen vähentämiseksi. Tielläliikkujien on syytä kuitenkin varautua viivästyksiin.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Päällystettävä osuus on kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus.     

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2013 -nettisivuiltamme.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, kunnossapitoasiantuntija päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Alueellista tietoa