Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uudenmaan ELY - keskus järjestää pk-yrityksille tarkoitettuja koulutuksia (Uudenmaan ELY-keskus)

Uudenmaan ELY -keskuksen alueella käynnistyy vuoden 2016 aikana useita pk - yritysten johto - ja avainhenkilöille tarkoitettuja pitkäkestoisia koulutusohjelmia. Koulutukset sisältävät koulutusohjelmasta riippuen 10 – 14 lähipäivää ja lisäksi 2 – 3 yrityskohtaista konsultointipäivää.

Koulutukset toteutetaan osana laajempaa Yritysten kehittämispalvelujen kokonaisuutta, jolla tuetaan yritysten uudistumista, kannattavaa kasvua, kehittymistä ja työllistämistä.
Kouluttajana toimivilla on vahva pk-yrityselämän tuntemus ja he ovat yritystoiminnan kehittämisen ammattilaisia.  Koulutusohjelmien myötä yritykset saavat käyttöönsä pk-yrityselämää vahvasti tuntevia asiantuntijoita, jotka luotsaavat osallistujien toimintaa tavoitteellisesti eteenpäin.

Osallistujaryhmät ovat kooltaan 10 – 20 henkilöä.  Yhdestä yrityksestä voi osallistua enintään kaksi henkilöä. Täten saadaan mukaan osallistujia mahdollisimman monesta yrityksestä.

Tammikuussa 26.1.2016 käynnistyy Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen – koulutus, jonka toteuttajana on Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy.  Osallistujaryhmä on täynnä.

Kasvuun johtamisen – koulutusohjelma käynnistyy maaliskuun puolessa välissä ja Talouden ja tuottavuuden johtamisen koulutusohjelma huhtikuun alussa.  Ilmoittautuminen näihin ohjelmiin on käynnissä.
 
Lisätietoja koulutuksista saa yritysten kehittämispalvelujen verkkosivuilta, joiden kautta tapahtuu myös koulutuksiin ilmoittautuminen.

Yritysten kehittämispalvelut

Yhteyshenkilö:
rahoitusasiantuntija Marita Rainio, 0295 021 137, marita.rainio(at)ely-keskus.fi


Alueellista tietoa