Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Sillankorjaustöistä muutoksia Helsingintien liikennejärjestelyihin Porvoossa (Uudenmaan ELY-keskus)

Porvoossa sijaitsevien Hornhattulan ja Estbackan alikulkukäytävien korjaukset aiheuttavat muutoksia Helsingintien (maantie 170) liikennejärjestelyihin heinäkuun alusta lähtien. Korjaustöistä johtuen Helsingintien nopeusrajoitusta alennetaan ja työmaiden kohdalla käytössä on vain yksi ajokaista.

Hornhattulan alikulkukäytävän korjaaminen aloitetaan heinäkuun alussa sillan pintarakenteiden uusimisella, jonka jälkeen korjataan reunapalkit ja sillan alapuoli. Töiden ajan Helsingintiellä (maantie 170) on käytössä vain yksi ajokaista ja liikennettä ohjataan liikennevaloin. Hornhattulan alikulkukäytävän työt valmistuvat kokonaisuudessa elokuussa.

Estbackan alikulkukäytävän korjaaminen aloitetaan myös heinäkuun alussa. Töiden aikana korjataan sekä sillan pintarakenteet että sillan alapuoli. Töiden vuoksi ajokaistoja joudutaan siirtämään ja liikenteen käytössä on vain yksi ajokaista, jonka liikennettä ohjataan liikennevaloin. Töiden ajan ajokaistan nopeusrajoitus on 30 km/h. Työt valmistuvat elo-syyskuussa.

Molemmat alikulkukäytävät ovat koko töiden ajan kevyen liikenteen käytössä.

Karttalinkit siltapaikoille:

Hornhattulan alikulkukäytävä: https://goo.gl/maps/xd9OZ

Estbackan alikulkukytävä: https://goo.gl/maps/PtXpr

Lisätietoja:

  • projektipäällikkö Timo Repo, Uudenmaan ELY-keskus, puh. 0295 021 338
  • vastaava työnjohtaja Janne Korkalainen, Destia Oy, puh. 0400 974 499
  • valvontakonsultti Timo Turunen, Siltainsinöörit TH Oy, puh. 045 126 9961

Alueellista tietoa