Uutiset 2022

Alueellista tietoa

Uutiset 2022

Pohjanmaan ELY-keskus ja Team Finland -verkosto mukana Energyweek -tapahtumaviikolla (Pohjanmaa)

Pohjanmaan ELY-keskus on mukana yhdessä Team Finland -verkoston (Viexpo, Business Finland, Finnvera) kanssa EnergyWeek -tapahtumassa maaliskuun lopussa. Vuosittainen EnergyWeek kokoaa yhteen energian ammattilaiset kaikkialta maailmasta jakamaan tietoa, kuulemaan viimeisimmistä uutisista ja kiinnostavimmista innovaatioista, laajentamaan verkostojaan ja tekemään kauppaa.

EnergyWeek keskittyy erilaisin tapahtumien kautta uusiutuviin energioihin, älykkääseen energiaan, kaasuenergiaan ja energian varastointiin. Tapahtumaviikon aiheita ovat myös digitalisaatio, akut ja varastointi, kiertotalous, tulevaisuuden älykkäät kaupungit, energian sääntely, liiketoiminta ja innovaatiot.

EnergyWeek alkaa Energia ja ympäristö -seminaarilla (21.3. Vaasan kaupungintalo). Seminaarin ensimmäisen osan teemana on vihreä siirtymä ja sähköistyminen ja toisen osan teemana Pohjoismainen akkuvyö. Tilaisuus koostuu korkean tason poliittisten päättäjien, yritysten edustajien ja muiden energia-alan keskeisten toimijoiden puheista sekä paneelikeskusteluista. Tapahtuma on EnergyWeekin avausseminaari. Energia & ympäristö -seminaarin ensimmäinen osa pidetään suomeksi ja toinen osa englanniksi.

Tiistaina 22.3. Team Finland -verkosto keskittyy seminaarissaan Financing Growth (Vaasan Taidehalli) kansainvälisen kasvun ja viennin rahoittamiseen. Tilaisuudessa pureudutaan eri yritysesimerkkien kautta onnistuneisiin vientitarinoihin ja esitellään erilaisia rahoituksia kansainvälisen kasvun vauhdittamiseen. Tilaisuudessa mukana koko Team Finland -verkosto: Pohjanmaan ELY-keskus, Viexpo, Business Finland ja Finnvera. Lisäksi verkostolla on osasto Wind & Renewable Energy -messuilla (A32), johon voi tulla tarkemmin keskustelemaan kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksista.


Rekisteröidy tapahtumaan tästä:

https://bit.ly/register_energyweek_teamfinland


Katso tarkempi ohjelma tästä:


21.3. klo 12–16
Energia & ympäristö -seminaari


22.3. klo 12.30–15.00
Team Finland: Financing Growth