Navigointivalikko
Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Pälkäneen suunnan linja-autovuoroihin pieniä aikataulu- ja reittimuutoksia (Pirkanman ELY-keskus)

Elokuun 10. päivästä alkaen tulee Pälkäneen suunnalla liikennöiviin muutamiin linja-autovuoroihin pieniä aikataulu- ja reittimuutoksia.

Maanantaista perjantaihin ajettu kello 16.15 Tampere-Pälkäne-Aitoo-Luopioinen-Puutikkala vuoro muuttuu reitin loppupäässä siten, että se ajetaan Rautajärven kautta Kyynäröön, jonne tuloaika on kello 17.50. Vuoroa liikennöi jatkossa Luopioisten Linja Oy. Puutikkalaan pääsee edelleen koulupäivisin kello 18.30 Tampereelta Pälkäneen kautta ajettavalla vuorolla, jota liikennöi Pekolan Liikenne Oy.

Niin ikään maanantaista perjantaihin Tampereelta kello 8.45 Padasjoelle lähtevä vuoro ajaa jatkossa Pälkäneen, Aitoon, Luopioisten ja Rautajärven kautta. Padasjoelle saapumisaika on kello 11.05. Paluusuunnassa vuoron lähtöaikaa myöhennetään hieman. Padasjoelta lähdetään kello 12.50 ja saapumisaika Tampereelle on kello 15.10. Tätä vuoroparia ajaa Luopioisten Linja Oy.

Nämä vuorot ovat Pirkanmaan ELY-keskuksen hankkimaa liikennettä.

Lisätietoja:

  • joukkoliikenneasiantuntija Seija Siitonen, Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, p. 040 722 5410, [email protected]

Alueellista tietoa