Navigointivalikko
Tiedotteet 2013

Tiedotteet 2013

Sivulla on ELY-keskusten uusimmat tiedotteet, alkaen huhtikuusta 2013. Vanhemmat tiedotteet löytyvät vasemmalta kohdasta Tiedotearkisto.

Tiedotteet 2013

Päällystystöitä E18-moottoritiellä Raadelman ja Valkojan välisellä alueella 23.9. alkaen (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Päällystystöitä tehdään E 18 moottoritiellä Raadelman ja Valkojan välisellä alueella. Töitä tehdään useammalla eri kohdalla sekä Turun että Helsingin suuntaan menevillä ajoradoilla. Päällystystyöt alkavat maanantaina 23.9. aamupäivällä. Työ kestää n. kaksi viikkoa. Päällystystyöt tehdään päiväaikaan, mutta ei ruuhka-aikoina liikennehaittojen vähentämiseksi. Tielläliikkujien on syytä kuitenkin varautua viivästyksiin.

Päällystystöitä tehdään kaista kerrallaan siten, että toinen ajokaista on pääosin käytössä. Tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061

 


Alueellista tietoa